Horoskop

Veliki mjesečni horoskop za decembar

 

Pročitajte mjesečni horoskop za posljednji mjesec 2020. godine.

Ovan

Posao

Ovog mjeseca ćete u prvoj polovini biti napeti, imaćete višak energije. Mogu da vas uznemire loše vijesti. Pokušajte da ignorišete ljude sa kojima nemate dobru komunikaciju. Od druge polovine mjeseca ćete biti mirniji, ali ćete imati dovoljno snage da odradite sve što treba. Konačno sumiranje rezultata će da se dogodi ovog mjeseca, ali biće vam osjetno lakše poslije dužeg perioda od posljednje trećine mjeseca.

Ljubav

Ovog mjeseca ćete biti malo neozbiljniji što se tiče veza. Ako ste u vezi, bićete romantičniji u drugoj polovini mjeseca. Ako ste slobodni, moguća je avantura. Što se tiče odnosa sa drugima, ne ulazite u besmislene rasprave sa partnerom, imajte malo više takta u posljednjoj nedjelji decembra.

Zdravlje

Imaćete manje energije. Hranite se zdravije.

Bik

Posao

Fokusirajte se na rad. Ne obraćajte pažnju na to šta drugi pričaju. Pokušajte da zaštite sebe od bilo čega što može da vas ometa. Bićete sporiji nego inače i to može biti problem. Bili ste dosta popustljivi, a ne treba to i sada da radite iako imate dobre saradnike. Budite racionalniji na poslu. Moguće su promjene i presjeci. Ne trošite previše novca.

Ljubav

Lako ćete uspjeti da se sporazumijete sa partnerom oko planova i želja. Imaćete veću potrebu za nježnošću, strašću, potrebno je da date sve od sebe da se potrudite oko partnera. Slobodni, preko posla, tj. neke saradnje, možete da upoznate neku zanimljivu osobu.

Zdravlje

Ne jedite previše slatkiša, postoji mogućnost problema sa kilogramima. Brinite više o svom izgledu i idite na neke kozmetičke tretmane.

Blizanci

Posao

Odlično se osjećate i dobro ste raspoloženi. Ništa vam ne pada zbog toga teško na poslu. Saradnici vam izlaze u susret. Pazite šta potpisujete ovog mjeseca, tokom cijelog decembra. Bićete sporiji nego inače. Ipak, bitno je da radite samo ono što je u vašem interesu, a ne da se previše prilagođavate drugima. Jasno vam je sa kim možete, a sa kim ne možete baš dobro da sarađujete, ali ste svjesni i svojih potencijala. Očekujte uspješan period.

Ljubav

Bitno je da znate da ne treba da nalazite previše mana drugim ljudima. Budite otvoreni za novu ljubavnu priču. Preko posla je moguće novo poznanstvo. Skloni ste flertu. Trebalo bi da budete iskreni prema partneru ako vam nešto ne odgovara, a ne da ga zapostavljate zbog previše obaveza. Od posljednje nedjelje mjeseca bi trebalo da situacija postane osjetno bolja, pa ćete moći više da uživate u ljubavi.

Zdravlje

Bićete pomalo napeti, ali bi trebalo da provedete neko vrijeme u prirodi. Moguć problem sa cirkulacijom i osjetljiv je urinarni trakt.

Rak

Posao

Ne ide sve kako ste isplanirali. Ne nervirajte se previše. Drugi će moći da primijete kako se osjećate i po vašem ponašanju, ali ne bi trebalo da tako bude. Racionalnošće vam pomoći da odradite sve što možete u zadatom roku. Tako ćete da budete odgovorni i jedna od osoba na koju drugi mogu da se oslone. Kreativnost je povećana. Imaćete previše posla i nećete sve stići da postignete, ali će zato I finansijska situacija da bude odlična.

Ljubav

Ako ste u vezi ne bi trebalo da bude problema. Naprotiv, konačno od posljednje trećine ovog mjeseca će da vam lakne. Nećete više imati nikakve poteškoće da uspostavite bolji odnos sa voljenom osobom. Osjećaćete se bolje i bićete emotivniji. Sve ide kako treba. Uživate. Romantični ste. Slobodni mogu ući u vezu sa osobom koju upoznaju preko prijatelja. Strastveni ste i moguća je avantura.

Zdravlje

Poletni ste, imate višak energije, pa bi trebalo da više vremena potrošite na neke aktivnosti. Vježbajte ili šetajte, prijaće vam.

Lav

Posao

Jasno saopštavate svoje stavove. Niste skloni kompromisu ovog mjeseca. Znate da sve mora da se privede kraju da biste mogli da krenete u nove radne pobjede. Od treće nedjelje decembra ćete moći da nađete novi posao, ako već niste. Ukoliko ne želite da mijenjate radno mjesto moguće je napredak.

Ljubav

Zauzeti, konačno ćete da odahnete i da se potrudite da nađete nešto lijepo u odnosu sa partnerom. Neće više moći da se održi nešto što nije stabilno, a ako je sve u redu, onda nema razloga za brigu. Slobodni, više vam prija da se družite i da se viđate sa prijateljima nego da uđete sad u vezu. Moguća su nova poznanstva, ali ne žurite sa odlukama.

Zdravlje

Ne nervirajte se previše zbog okolnosti na poslu, to može da bude prilično iscrpljujuće i da utiče na zdravlje.

Djevica

Posao

Iskoristite sve svoje mogućnosti da biste napredovali. Uložite više vremena i energije da biste sve odradili savršeno. Otvoreni ste za svaku novu saradnju, ali bi bilo dobro da se organizujete jer možda pored svih obaveza ne možete da stignete. Bilo bi dobro da razmislite da li vam je jedan posao dovoljan ili vam treba još neki honorarni. U drugoj polovini mjeseca biće bolja situacija i manji pritisak.

Ljubav

Ako ste zauzeti, potrudite se da se usredsredite na partnera, a imajte u vidu da sada nikako ne treba da raskidate vezu. Sačekajte da se slegnu strasti do treće nedjelje ovog mjeseca, kada ćete sigurno da odahnete i neće više biti toliko problema kao do sada. Ako ste slobodni, preko prijatelja ili posla možete da upoznate neku zanimljivu osobu.

Zdravlje

Brinite više o svom zdravlju, jačajte imunitet.

 

Vaga

Posao

Pređite sa riječi na djela. Iako imate dosta obaveza rasporedite sve da ispoštujete rokove. Napravite plan rada. Sve će ići sporije tokom cijelog decembra. Imate dosta pametnih ideja kako da promovišete sve što radite da biste imali povećanu zaradu. Sada se riječi pretvaraju u djela, ne odustajte.

Ljubav

Dobro se osjećate u vezi ljubavi i želite da nađete neku osobu sa kojom ćete da budete u stabilnoj vezi. Bitno da je komunikativna. Ipak, razmislite da li je možda već znate, možda je iz kruga prijatelja. Ako ste zauzeti, konačno će doći do toga da vam prija vrijeme provedeno sa partnerom, a da ne morate nigdje da idete i da ne mora ništa bitno da se dešava. Važna vam je sigurnost.

Zdravlje

Odlično će se osjećati tokom cijelog decembra.

Škorpija

Posao

Prva polovina mjeseca je dobra za posao, ali od treće nedjelje decembra će se energija usmjeriti samo na privatni život. Zato bi bilo pametno da se fokusirate na posao, da sve što prije završite. Radite sa mlađim osobama jer će tako da vam bude lakše. Veoma ste izdržljivi, a novi projekti vas samo podstiču da budete bolji u svemu što radite.

Ljubav

Romantični ste i raspoloženi za vezu. Slobodni, možete da uploviti sa nekom osobom u vezu, ali možda to na kraju ne bude tako ozbiljno. Najbolje bi bilo da uživate ako vam je zanimljivo. Zauzeti, važno je da se nešto dešava. Provedite više vremena sa partnerom i poradite na strastima. Ne dopustite da vam bude dosadno jer to može da vam bude jedini problem.

Zdravlje

Bavite se sportom.

Strijelac

Posao

Veoma ste vrijedni. Komunikativniji ste nego inače. Nećete se više nervirati jer možete da očekujete povećan priliv novca. Napredak je moguć i konačno neće više biti nikakvih prepreka ka vašem uspjehu, poslije dužeg perioda. Moći ćete da odahnete i da se posvetite novim poslovima bez problema.

Ljubav

Odlična je komunikacija sa partnerom. Sve je idealno. Ipak, nešto vam nije jasno i niste sigurni u partnerova osjećanja. Recite mu šta vas muči da biste sve razjasnili. Ako ste slobodni, možete da upoznate neku zabavnu osobu. Možete lako uletjeti u neku novu vezu ili avanturu. Najbitnije od svega je da je sada je vrijeme za zaljubljivanje.

Zdravlje

Ne prejedajte se ovog mjeseca, mogući su problemi sa varenjem.

Jarac

Posao

Konačno će da vam bude lakše psihički i fizički, pa nećete biti preumorni za neke nove poslovne prilike. Brzo ćete da obavljate obaveze i lako ćete da se dogovarate sa drugima, naročito od posljednje nedjelje ovog mjeseca. Veoma ste strogi prema sebi i smatrate to jedinim izborom. Ipak, ne očekujte previše od drugih, nisu svi ambiciozni.

Ljubav

Usredsredite se na partnera, pokažite mu da mislite na njega i da je uključen u vaš život, da nisu samo prijatelji bitni ili posao. Ako ovako uradite, onda nećete imati neki veći problem u posljednjoj nedjelji kada voljena osoba može da se povuče iz odnosa i da izbjegne komunikaciju. Ne komplikujte sebi život ulaskom u tajnu vezu ako ste slobodni. Bolje je da nađete neku novu zanimljivu osobu, koja će da vam bude prijatna i sa kojom imate neku budućnost.

Zdravlje

Napeti ste.

Vodolija

Posao

Napeti ste dosta zbog novčane situacije, a problem će postati veći od posljednje nedjelje decembra. Znate da možete mnogo više da zarađujete nego sad. Držite sve pod kontrolom, ali razmislite o nekom usavršavanju koje stalno odlažete. Sada je vrijeme za to. Izbjegavajte rasprave sa kolegama.

Ljubav

Imate dobar odnos sa partnerom, ali su mogući problemi u komunikaciji do polovine mjeseca. Bitno je da napravite balans, da se viđate i sa prijateljima. Partner će sve to svakako da razumije, a i potrebno je da se udaljite jedno od drugog. Sve vam ide od ruke što se tiče ljubavi ovog mjeseca. Ako ste slobodni, idealan je mjesec da započnete vezu sa nekom osobom koja je vesele naravi i koja je vama zabavna. Ne ustručavajte se da se pokažete svoje interesovanje.

Zdravlje

Energični ste.

Ribe

Posao

Tražite pomoć od kolega. Potrudite se da sve privedete kraju, da ne biste bili previše napeti. Greške na poslu su moguće samo ako brzate, pa ne bi trebalo to da radite. Usredsredite se na obaveze koje ste stalno odlagali. I dalje postoji manji problem sa novcem, niste zadovoljni jer mislite da zaslužujete više. Potrudite se da to i ostvarite.

Ljubav

Neka osoba koja Vam se dopada može dati neke znake da je obostrano, ali ne ulazite tajnu vezu, iako će strasti da budu jake. Ovog mjeseca su moguće avanture. Zauzeti, uživajte ovog mjeseca jer će sve da bude ispunjeno strašću i ljubavlju. Neće biti dosadno, to je sigurno. Ne pravite ljubomorne scene, to vam ne treba.

Zdravlje

Moguć je stres zbog previše obaveza i problemi sa spavanjem.

Izvor: Mondo / Autor: Jovana Vilimonović

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *