horoskop
Horoskop

Venera u Biku donosi iznenađenja na ljubavnom polju

 

Od 14. aprila do 8. maja budite spremni na neočekivano.

Venera je vladajuća planeta Bika, koji je zemljani znak i karakteriše ga stabilnost i harmonija. Upravo zato od 14. aprila, kada ova planeta bude ušla u svoj znak, Bika, slijedi period u kom će mnogi znakovi biti materijalno stabilni, dok će drugi uspješno privući partnera.

Venera će biti u konjunkciji sa Uranom 23. aprila, što mnogima donosi pregršt iznenađenja.

Neki će ući u nove veze, kako emotivne, tako i prijateljske, i kolegijalne. S druge strane, kod nekih ljudi su mogući iznenadni prekidi u vezama.

Konačno, 8. maja na kraju perioda poželjno je pripaziti na finansije, emocionalne avanture i sklonost pretjerivanju.

Šta Venera u Biku donosi vašem horoskopskom znaku?

Ovan

Ovnove u narednom periodu očekuje emocionalna i materijalna sigurnost. Budući da ovaj horoskopski znak ne trpi monotoniju, uvijek vole da budu okruženi zanimljivim ljudima, a u narednom periodu moguće je da će steći nova prijateljstva.

Pripadnici ovog znaka koji nisu u vezi vrlo moguće će dobiti brojne ponude za izlaske. Iskoristite to, period je idealan za flertovanje i upoznavanje.

Bik

Venera u vašem znaku donosi period usavršavanja. Sada možete privući ljubav na prvi pogled. Konačno imate šansu da pozovete simpatiju na sastanak i napravite prvi korak ka vezi.

Zauzeti pripadnici ovog znaka osjetiće da se stvari u vezi mijenjaju na bolje. Ističu se velike strasti i zadovoljstva sa partnerom, piše Atma.

Blizanci

Mentalna i fizička zadovoljstva su sada otvorena. Blizanci osjećaju nevjerovatnu povezanost sa partnerom. Ukoliko je vaš partner nedostižan i mističan, sada je prava prilika kada možete da ga podstaknete da vam se otvori.

Bez obzira na to da li ste zauzeti ili slobodni, prati vas duhovna, neobična, mistična i pomalo tajanstvena ljubav.

Rak

Venera u Biku uticaće na vaš društveni život. Vrlo je moguće da će se neki pripadnici ovog znaka osvijestiti da gaje jake emocije prema svom prijatelju.

Zauzete Rakove očekuje osvježenje veze, imaće utisak kao da su ponovo na početku svog odnosa.

Lav

Poslije dužeg perioda neuspjeha, vaša karijera konačno može da procvjeta. Mnoge pripadnike ovog znaka očekuje unapređenje ili promjena posla. Vrlo vjerovatno ćete pronaći simpatiju na poslu.

Zauzeti Lavovi mogu da očekuju prijatna iznenađenja od partnera, poput sitnih poklona, komplimenata i generalno prijatne atmosfere.

Djevica

Otvaraju vam se mnoga vrata i mogućnosti koje će vam donijeti sreću. Neke Djevice mogu da upoznaju srodnu dušu u inostranstvu.

Zauzete Djevice dobijaju mnogo podrške i razumijevanja od partnera. Radite na boljoj budućnosti veze.

Vaga

Očekuju vas velike promjene, počinjete nove projekte sa neočekivano velikim ambicijama. Budite oprezni prilikom upoznavanja novih partnera, jer ovaj period nije idealan za ljubav.

Mnoge pripadnike ovog znaka očekuje iznenadni priliv novca.

Škorpija

Imate veliku potrebu za pažnjom, bilo da su u pitanju prijatelji, partner ili kolege. Slobodne Škorpije imaju veliku šansu da pronađu srodnu dušu koja će se pojaviti u neočekivanom momentu.

Zauzeti pripadnici ovog znaka mogu da planiraju vjeridbu ili brak.

Strijelac

Mnogi pripadnici ovog znaka mogu da pronađu ljubav na poslu ili preko poslovnog parntera. Na poslu možete da očekujete da budete u centru pažnje zbog odličnog rada. Mnoge kolege će tražiti pomoć i savjet od vas.

Zauzeti Strijelci će ugoditi svom partneru i pristaće na kompromise, iako misle da su oni u pravu.

Jarac

Vaša veza će postati mnogo snažnija i možete da očekujete nježnost i brigu od partnera. Venera konačno donosi balans i mir u vaš život. Ponovo će se probuditi u vama ljubav prema partneru.

Slobodni Jarčevi mogu da upoznaju partnera na sportskim događajima, proslavama i zabavnim skupovima.

Vodolije

U ovom periodu ćete se vjerovatno okrenuti porodici i posvetiti više vremena svojim najdražima. Nije isključeno da na porodičnoj proslavi upoznate srodnu dušu.

Zauzete Vodolije će provoditi više vremena sa svojim partnerom, gledajući filmove i uživajući.

Ribe

Mnoge Ribe su u nedoumici jer se zabavljaju sa više partnera, a ne mogu da odluče koga da ostave. Slobodne Ribe će upoznati zanimljivu osobu na kratkom putovanju ili preko poznanika, koja će ih oduševiti svojim šarmom.

Poslije problematičnog perioda, konačno slijedi mir i harmonija u vezama zauzetih Riba.

Izvor: telegraf.rs

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *