Žene rođene u ova tri horoskopska znaka biće najbolje supruge
Horoskop

Žene rođene u ova tri horoskopska znaka biće najbolje supruge

 

Biranje životnog partnera nije nimalo jednostavno. Znakovi Zodijaka mogu puno toga otkriti o nečijem karakteru i osobnosti pa ne čudi da se mnogi muškarci okreću proučavanju horoskopa u pokušaju da odrede koliko se podudaraju sa svojom partnerkom.

Svaki od horoskopskih znakova ima svoje mane i vrline. Ipak postoji par njih koji visoko kotiraju na ljestvici najpoželjnijih životnih partnera.

Rak

Kada jednom osvojite Račicu, ona će vas voljeti skoro bezuslovno i bit će spremna čak i na kraj svijeta otići s vama ili zbog vas. Njeni osjećaji su uvijek intenzivni. Ona je spremna sve učiniti kako bi izabranik njenog srca bio najsretniji čovjek na svijetu. Pored nje ćete živjeti kao u raju, okruženi uvijek najukusnijim jelima i udobnošću pažljivo opremljenog doma. Djeca su za nju svetinja i uvijek će njihove potrebe stavljati ispred svojih. A sve što očekuje od partnera je da je mazi, pazi i bude iskren.

Lav

Lavica je jaka i otresita, prava ratnica. Ovo je žena nevjerovatne snage i sposobnosti, ali je i njoj potreban neko na koga se može osloniti. Ona traži jednakog sebi pa pored nje njen partner neće biti samo običan čovjek, podignuće i njegovo samopouzdanje. Ona se i za svoju djecu bori poput lavice. Uvijek će biti tu i na oprezu. Teško onom ko pokuša im učiniti nažao ili kaže nešto ružno.

Jarac

Jaka i uporna osvojit će svakog muškarca. Ono što bi većinu slomilo i natjeralo da odustanu, pripadnica ovog znaka će iznijeti tako nenametljivo i dostojanstveno. S njom svaki dan neosjetno partner postaje sve bolji i bolji. Ona je ta koja partnera uvijek voli i uz nju će postati čovjek vrijedan pažnje, stabilan, jak, odgovoran. Ona ne živi u fantaziji, već je čvrsto na zemlji i dobro zna što od koga može očekivati.

Izvor: index.hr

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *